Heb jij ook een goed idee?

Neonfest On Ice

Vrijdag 12 december was het dan eindelijk zover NeonFestOnIce, een feest georganiseerd door de stagiaires van STAD-Bussum. In samenwerking met Bussum op IJs hebben we NeonFestOnIce kunnen realiseren. Het begon allemaal met een maatschappelijk doel, namelijk de jongeren van de staat krijgen en lekker laten feesten. Sinds begin de jaar is de alcoholwet van 16+ naar 18+ gegaan en dit zorgt voor een grote groep jongeren die nu niet meer mogen drinken. Nou is het zou dat kroegen de leeftijdsgrens ook omhoog hebben gegooid om problemen met de politie te voorkomen.. heel logies natuurlijk maar waar moeten al die 16 en 17 jarige dan naartoe??

Het antwoord is heel simpel NeonFestOnIce. Dit was de reden waarom we dit feest hebben georganiseerd.

NeonFestOnIce was een vet evenement met chille DJ’s namelijk Morris Benjamin en Mad Mouz, allemaal felle neon kleuren, ervaren neon schminker, blacklights voor het echte glow in the dark effect en chille deuntjes op het ijs. Het was een gezellige avond met vooral heel erg veel kleur. We hadden dit niet kunnen doen zonder de subsidie die we hebben gekregen via de Rabobank, we willen daarom al onze sponsoren en de Rabobank heel erg bedankt voor hun hulpt want zonder hun hulp was het ons niet gelukt. Was je er niet bij? Gelukkig zijn er altijd nog de foto’s zo kun je het toch een beetje ervaren… Check FB voor alle foto’s!