Heb jij ook een goed idee?

Lancering DTTR

UPDATE:

Gistermiddag lanceerde Dylan de eerste aflevering op zijn YouTube kanaal Dylan To The Rescue! Op dit kanaal gaat hij elke aflevering problemen van jongeren behandelen met als doel jongeren uit de problemen helpen en hun hier uit te houden natuurlijk.

Het was echt een super leuke middag met optredens van Kick That Beat en Natalja Majoor, zelfs de burgemeester van Gooise Meren was aanwezig (!!!) hoe vet is dat? Wij willen graag Spant! bedanken voor de toffe locatie, Domino’s Bussumvoor de héérlijke pizza’s, Gemeente Gooise Merenvoor alle hulp en natuurlijk: alle gasten die aanwezig waren! Wij en Dylan hebben een super geslaagde middag gehad en wij zijn natuurlijk ook mega trots!  De reacties op de lancering en aflevering waren super positief, waar wij heel blij mee zijn. De gasten konden tips&tops opschrijven en hier gaan wij uiteraard wat mee doen. 😉

De eerste aflevering van Dylan To The Rescue, over geld en schulden, staat nu dus online en binnenkort komt de tweede! Waar deze aflevering over gaat is nog niet bekend, maar dat zullen jullie binnenkort zien. Vergeet niet de aflevering zoveel mogelijk te delen zodat veel jongeren hem te zien krijgen, want Dylan wil zoveel mogelijk jongeren met geld problemen bereiken en helpen!

Ook is er gister een hoop gefilmd voor een vette aftermovie, die binnenkort ook online komt. Dus stay tuned!

Voor iedereen die de aflevering nog niet heeft gezien, check hem hieronder en laat vooral in de reacties weten wat jij er van vindt. Ook kan je op zijn account abonneren zodat je op de hoogte blijft van al zijn afleveringen!

Mijn naam is Dylan, ik ben 20 jaar en ik ben een vlog begonnen op YouTube ‘Dylan To The Rescue’. Op 3 mei a.s. geef ik een lanceringsborrel in het Spant in Bussum, daar ga ik met iedereen die uitgenodigd is mijn eerste aflevering bekijken. Maar dat is niet het enige leuke aan de lancering, er komen ook gave optredens van Dativa (Kick That Beat) en Natalja Majoor. Dj David Rizk komt draaien! Van de lancering gaan wij ook een aftermovie maken, want 3 mei wordt één van de 1ste mooiste momenten in mijn leven vanaf het moment dat alles bergafwaarts ging met mij (stress, geen geld, etc.). Ik ga nu steeds meer de berg op lopen, want stap voor stap kom ik weer in de goede richting om weer te kunnen genieten van het leven!

Waarom ik een vlog ben begonnen?

Er wordt weinig aandacht gegeven aan jongeren met bijvoorbeeld schulden, struggles met hun geaardheid, etc. ik wil dat veranderen!

In het begin had ik een bepaald beeld van wat IKwou bereiken met deze vlog, ik wil dat elke gemeente hier meer aandacht aan gaat geven, want waarom kunnen wij (jongeren) niet het leven leiden die WIJgraag zouden willen leven? Een aantal kunnen dat wel en een aantal hebben misschien wat problemen en weten misschien niet hoe ze er vanaf kunnen komen!

Wat ik precies ga doen met mijn vlog vlog?

Ik ga gave experts interviewen om zo goeie tips te krijgen die JOUzouden kunnen helpen, ik weet waar ik over praat want zelf heb ik schulden en ik schaam mij er niet meer voor. Dus ik heb bedacht dat de 1ste aflevering over ‘Schulden & Geld’ gaat, en door de tips die ik heb, heb ik er zelf ook wat aan gehad. Inmiddels is mijn eerste aflevering helemaal af, en dat mag best gevierd worden vindt ik!

Wie hebben me geholpen?

Ik wil sommige mensen wel onwijs bedanken omdat ze me hebben geholpen met dit alles: STAD voor alle hulp met het project, de gemeente Gooise Meren voor het interview natuurlijk en voor de hulp met het kunnen realiseren van deze lancering, en uiteraard het Spant! dat ze deze super mooie locatie voor ons mogelijk maken en zo met mij mee hebben gedacht! Thanks allemaal!