Heb jij ook een goed idee?

KTB – The Dreams Album

Kick That Beat is terug, en hoe! Na zang- en muzieklessen en allerlei vette optredens is David verder gegaan met zijn team en zijn project. Al snel kwam hij erachter dat hij een album wilde gaan maken. Niet zomaar een album, maar een album dat letterlijk een nieuw geluid moet laten horen over de vluchtelingenproblematiek.

Het KTB album zal de muzikale vertaling worden van de vele verhalen van andere jonge mensen die moesten vluchten en nu nog in een AZC zitten. Om die verhalen te verzamelen gaan we AZC’s bezoeken en hen interviewen. Hun verhalen zullen de inspiratie vormen voor de tracks die we vervolgens met elkaar, en met onze begeleidend producer in de studio gaan creeeren. De tracks die ontstaan moeten tot een album leiden wat we vervolgens willen gaan promoten, o.a. door optredens op bijzondere plekken. Bij het verzamelen van verhalen zullen we op zoek gaan naar drie elementen die ieder uit een eigen motivatie voortkomen: hurt, memories & dreams. Deze elementen zullen dan ook terug te vinden zijn op het album!

We zijn heel blij dat we de hulp van Cairo Liberation Front (producers en dj’s) krijgen, en dat we nieuwe teammembers hebben! Het eerste nummer is helemaal af, er staan nog 2 nummers te wachten op afmixen dus jullie kunnen je alvast gaan voorbereiden op een super tof lanceringsfeest!! Keep you posted!