Heb jij ook een goed idee?

Jam Fam Studio

Yeupppp, GM krijgt een pop-up studio! Mustafa gaat samen met een andere groep jongens en meiden uit de Keverdijk iets opzetten waar jullie allemaal heeeeeel blij van worden (denken wij zo). Hij gaat namelijk een (tijdelijke) studio opbouwen waar iedereen die een beetje iets kan zn beats, lyrics, etc kan maken, oefenen en opnemen. In de studio word je begeleid door pro musicians, je drops worden opgenomen en gestreamd en als je lekker genoeg gaat willen we een showcase fixen; voor iedereen die mee heeft gedaan en zn skills wel aan de rest wil laten zien! De studio heet JAM FAM studio, want in deze studio is iedereen 1 family – wat je ook doet of wie je ook bent, gewoon een chille sfeer en gewoon muziek.

Is dit wat voor jou en wil je meedoen> laat dan wat weten aan STAD en dan matchen wij jou met Mustafa en de rest!