Heb jij ook een goed idee?

Inazuma Cup

Inazu wattes?Inazuma cup! Een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door een aantal vrienden uit Bussum: Amin(16), Ayoub (14), Achraf (15), Yassin (15), Ibrahim (14) en Houssam (15). Tijdens het toernooi staat het thema ‘fair play’ centraal. Dit betekent dat de deelnemers zo respectvol mogelijk met elkaar omgaan en dat goed en sportief gedrag beloond wordt met een blauwe kaart! We houden van sporten maar ook van een sportief spel, het moet wel leuk (en eerlijk!) blijven!

Inazuma Cup wordt georganiseerd in Bussum, en is daarmee ook bedoeld voor de jongeren uit de omgeving. Het maakt niet uit wat voor achtergrond je hebt, iedereen is welkom! Je moet wel snel zijn want we zitten bijna vol.

De enige échte Inazuma Cup wordt gehouden in sporthal de Zandzee in Bussum. Op zondag 27 januari, van 11:00 tot 17:00. Ben jij benieuwd wie de prijzen, want die zijn er… gaat winnen? Kom dan zeker kijken! Ohja, en er is ook nog lekker eten!!!

Afgelaste trainingen, vrieskou, niet echt goed voor je conditie… Daarom is het niet alleen tof om een middag te komen voetballen, maar ook super chill om je conditie een beetje op peil te houden, je skills te laten zien en vette prijzen te winnen!!!