Heb jij ook een goed idee?

Echoveld

Zoals je misschien wel weet ligt in Muiderberg het Echobos. Wat je misschien ook wel weet is dat in het Echobos het Echoveld ligt! Het Echoveld is een open plek midden in het bos, waar veel jongeren uit Muiderberg chillen. Op andere plekken in Muiderberg worden ze namelijk weggestuurd omdat hangen daar vaak als overlast wordt gezien. Het Echoveld is nu alleen niet echt ‘geschikt’ voor de groep jongeren die daar zou willen chillen: er zijn te weinig zitplekken, prullenbakken etc. en het is niet chill als het koud is of regent. Daarom willen ze er nu zelf een goeie plek van gaan maken! We zijn nu nog aan t brainstormen/schetsen maken etc, dus we kunnen er nog niet te veel over verklappen. Blijf vooral op de hoogte door onze website en socials te volgen. Woon jij ook in Muiderberg en wil je meedoen aan dit project? Stuur dan ff een mailtje/appje/dm!