Heb jij ook een goed idee?

Bust’em Bussum

Ter ere van het eenjarig bestaan van Skatepark Zuid is het park opgeknapt! Er stond allemaal lame graffity op, de gemeente heeft aangegeven dat ze dat vervelend vinden en dat het weg moest. De skaters vonden dat een goed idee en zo is bij hen het plan ontstaan om het park weer wat mooier te maken, wat onderhoud te plegen ennn andere gebruikers van het park daarbij te betrekken. BUST’EM BUSSUM is het skate-festival dat ze hebben georganiseerd met als doel om meerdere aspecten van de skatecultuur onder de aandacht te brengen, iets terug te doen voor de buurt, het park dus weer te fixen en gewoon een toffe dag te hebben!

De skatecultuur bestaat uit meer dan skaten alleen en vond je op BUST’EM BUSSUM ook graffityart, breakdancen en hiphop. Er was een breakdance battle tussen lokale breakdancers, optredens van hiphoppers uit de buurt, een graffity sessie en een skatecontest. Een grote BYO BBQ en dj’s zorgden voor dat echte festival gevoel. Iedereen nam zelf vlees of wat dan ook mee, wij zorgden voor bbq’s, koelkasten, broodjes, sauzen en natuurlijk bordjes. 

Ook dit keer werd dit (nu toch wel jaarlijks terugkerende) skate event gesponsord. Heel veel liefde dus voor de super toffe sponsors zoals NSK, KTB, MountainDew, Skate7 en Barbier Rogier. Tijdens de contest waren veel vette prijzen van hen te winnen. Ondanks de regen (wat een weer!) was het weer een enorm succes. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, het droogvegen van het park, de goede contests en de chille sfeer! Tot de volgende!


Resultaat: skate-festival met contests, muziek, dans en food
Fase: afgerond