Heb jij ook een goed idee?

22:22 Designs

“Mijn idee is om een movement te starten, een wave. Een movement die alles te maken heeft met creativiteit, met positiviteit en met je eigen pad volgen. En dit in de vorm van eigenlijk alles: kleding, kunst, film, fotografie, muziek of evenementen. Eigenlijk alles wat een beetje met creativiteit heeft te maken.

De movement koppel ik aan dingen als kleding en film (heeft met kunst en creativiteit te maken), maar ook aan bijvoorbeeld evenementen (heeft met fysieke en sociale zaken te maken). Achter 22:22 zit geen diepe betekenis, ik vind deze tijd, 8 voor half 11, er gewoon heel vet uitzien! Het is meer een soort gevoel, iets waar het voor staat, een message.

Met de 22:22 wave, plus dus alle evenementen en producten die daarbij horen, wil ik er voor zorgen dat mensen dat goede gevoel, die happiness kunnen bereiken. Door dus in het moment te leven, fuck it te denken, liefde voor zichzelf en anderen te hebben, hun eigen weg te volgen en open minded te zijn. Mijn doel is om met de 22:22 wave mensen te inspireren om op een bewuste, creatieve en positieve manier te leven. Op hun eigen manier.”

Een tijdje geleden is Sam (17) begonnen met designs op shirts maken voor zichzelf en voor zijn vrienden, maar uiteindelijk wilde hij zn project verder ontwikkelen en meer mensen erbij betrekken dus dat zijn we gaan doen! Hij heeft zich ingeschreven bij de kvk, betrekt allemaal jongeren om mee te brainstormen, tekent, musiceert en ontwerpt zich een slag in de rondte en is bezig om 22:22 groot te maken!

22:22 is niet alleen een merk maar ook een movement. Het staat voor love and creation, voor positiviteit en voor de vrijheid om je eigen pad te volgen. De movement bevat meer dan alleen kleding en richt zich op verschillende creatieve uitingen zoals kunst, fotografie, muziek, film en events. Waar de naam vandaan komt? De tijd 8 voor 11 (22:22) ziet er gewoon heel vet uit!

Recent is zijn eerste winterdrop met 2 truien uitgekomen en alles is al bijna uitverkocht. Don’t be sad wanr hij wordt snel ge re-stocked en over een tijdje komt de lente/zomer drop er ook al aan!

Bovendien gaat Sam, samen met een groep jongeren, verder met het uitbreiden van 22:22.  Ze willen een festival opzetten waarop creatieve jonge mensen hun arts kunnen showen en jonge muzikanten een podium krijgen. GENOEG OM JE OP TE VERHEUGEN DUS!. Hou 22:22 in de gaten en vergeet de website niet te checken: www.thatspecialtime.nl.


Resultaat: opzet kledingmerk + eerste drop
Fase: afgerond