OMG, STAD REPRESENT HET GOOI OP BEVRIJDINGSPOP!

bevrijdingspop, 5 mei

Bevrijdingspop, 5 mei, jullie kennen het wel; 1 groot feest. Dit jaar belooft dat NOG mooier te worden want peoples STAD heeft een stage!!!

Heb jij ook zo veel zin om onze vrijheid te vieren en lekker los te gaan op een festival? Kom dan naar Bevrijdingspop in Haarlem! Dit is het grootste en oudste bevrijdingsfestival in heel Nederland, met vorig jaar wel rond de 130.000 mensen (En dit was doordeweeks, nu is het op een zaterdag!). Dus dat belooft veel goeds! Bevrijdingspop probeert het voor elkaar te krijgen om elk jaar weer een vet festival te organiseren met voor ieder wat wils.

Nougoed, wij hebben het dus voor elkaar gekregen om onze talenten op Bevrijdingspop in Haarlem te mogen laten optreden. Het zijn allemaal jongeren die bij ons toffe muziek projecten gedaan hebben (en een aantal vrienden van). Om te kijken wie er mochten gaan optreden hebben wij audities laten doen en de rappers nummers laten maken die een beetje passen bij het thema van vrijheid en verzet. Op 5 mei moeten we het gehalte mannen op de block en stacks in mn zak wel een beetje beperken natuurlijk ;-).

Je kunt de nummers luisteren tijdens onze set ‘FIST OF FREEDOM’ op het Plein van de Vrijheid. Op dit plein komen veel opkomende talenten, die dan kunnen laten zien dat ze over een paar jaar op het hoofdpodium thuishoren! STAD vult dit podium van 4 tot 5 uur ’s middags met de meest diverse rap talenten! De rappers die in dit uur gaan optreden zijn: Jarpi, Jayzuss, Oddy Maple & Djula, B.Fischer & The Inner Steez, Jimsky en niet te vergeten Kick That Beat! .

Hoewel het in Haarlem is moet het Gooi natuurlijk wel een beetje gerepresent worden!! We laten onze jongens niet alleen op 5 mei. Ga dus mee! Je hebt een toffe dag vol met mooie concerten en feestje EN je support de artiesten van FIST OF FREEDOM!

Deel dit via:
Redactie