Jongeren aan de alcohol: een Goois probleem?

Vrijdag 1 december ben ik (Merel) samen met Joost, Diego en Catharina naar het Comenius College geweest om aanwezig te zijn bij de opstelling van het manifest (tegen alcoholmisbruik), met de hoop dat jongeren onder de 18 gaan stoppen met alcohol drinken.

Het was een middag vol met allemaal verschillende sprekers zoals Özkan Akyol (schrijver) en Ferry Weertman (Olympisch zwemkampioen) en nog veel meer mensen. Ook werden er die middag verschillende stellingen besproken met professionals en het publiek om te kijken wat de meningen zijn van iedereen.

Wij hebben durende de dag ook interviews gedaan met iemand van Jellinek, Rector van het Goois Lyceum, moeders en jongeren. Per categorie (ouders, professionals, scholen en jongeren) hadden we vragen bedacht, zodat we specifieke antwoorden zouden krijgen.

Ben jij nou ook benieuwd wat er allemaal besproken is durende de dag? Check dan snel onze video!

Music in video by Makaih Beats, via freemusicarchive.org  and Springtide, via freemusicarchive.org

Deel dit via:
Redactie