DUO op je muil!

duo, muil

Ben je al aan het stressen voor morgen? Of heb je geen idee wat er gaat gebeuren? Lees dan snel verder. De website van DUO is vanaf 29 maart 18:00 uur niet meer beschikbaar. Dit doen ze omdat ze het hele systeem omgooien. Het hele proces duurt tot mei, dus heel april is de website niet beschikbaar. Maar wat houdt dit in? Wat kan wel nog allemaal en wat kan niet? En hoe zit het dan met de studiefinanciering, het opzeggen van je studenten OV-chipkaart en andere belangrijke zaken als student?

Wij vroegen ons dit ook af, dus bellen wij met DUO om alles te vragen en leggen wij uit aan jou in de onderstaande video hoe alles precies zit, wat je moet doen om je voor te bereiden en wat er wel en wat er niet kan in april. Kijk dus snel het filmpje en voorkom dat je niet op je muil gaat!

Toch nog vragen? Check deze pagina van DUO, and be prepared!

Featured image by Tim Gouw, Via

Deel dit via:
Redactie