DE event agenda voor de maand mei!

feest, mei

Hier is die dan de mei event agenda. De zomermaanden komen er weer aan en dat betekend: de tofste evenementen, leukste festivals en heerlijkste hapjes/drankjes. Natuurlijk mag je geen enkel tof evenement missen en daarom hebben wij eens goed gekeken wat er allemaal te doen is in de maand mei. We hebben onderscheid gemaakt tussen: festivals, food festivals, uitgaan, en bevrijdingsdag. Check hieronder onze event agenda:

Festivals

Thuishaven – Amsterdam

Ben jij helemaal gek op festivals, drankjes en dansjes? Dan zit je hier goed. Bij thuishaven kun je namelijk elk weekend terecht. In de maand mei kun je nog kaartjes kopen voor de data:  19 t/m 20 en 26 t/m 27 mei. Thuishaven is niet zomaar een festival, het staat namelijk op een uniek terrein. Het terrein bevat onder andere een oude loods, circustent en staat op strandzand. De ultieme festival belevenis! Voor tickets en meer info klik hier.

Soenda – Utrecht

Dit festival is het vetste elektronisch festival in Utrecht. Het is voor 18 jaar en ouder, en het zal plaats vinden op het Noorderpark. Het Soenda festival begint op 19 mei om 12:00 en stopt weer om 23:00. Dus lang genoeg de tijd om te feesten! Hier de site, en voor kaartjes klik hier.

Food festivals

Eten op rolletjes – Hilversum

Voor het 3de jaar oprij komt eten op rolletjes terug naar Hilversum. Het Dudokpark wordt veranderd in een openluchtrestaurant voor jong en oud. De entree is geheel gratis en je kan er genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Eten op rolletjes zal dit jaar van 11

t/m 13 mei plaatsvinden. Kijk voor meer informatie over de keukens en openingstijden hier.

Rollende keukens – Amsterdam

Je kan op 9 t/m 13 mei weer genieten van het grootste openluchtrestaurant in Europa! Rollende keukens is te vinden in Amsterdam bij de Westergasfabriek. Er zullen meer dan 110 rollende keukens aanwezig zijn met ieder zijn eigen hapjes, drankjes en specialiteiten. Het gaat van pizza bezorgende scooters, tot verbouwde campers en dubbeldekkers. Voor meer en praktische info klik hier.

lepeltje lepeltje – Amersfoort

Geen zin om je pinksterweekend met je familie door te brengen? Goed nieuws! Van 18 t/m 21 mei kun jij je helemaal vol vreten op lepeltje lepeltje in Amersfoort. Niet alleen kun je genieten van de verschillende mobiele keukens, ook is er genoeg muziek. Voor meer info en andere locaties van lepeltje lepeltje klik hier.

Bevrijdingsdag

Het Vrije Westen – Amsterdam

Dit festival vindt plaats in het Cultuurpark Westergasfabriek, dit is alweer de zevende editie van dit Bevrijdingsfestival! Het is van 11:00 tot 23:00 en de toegang is gratis! Ook zijn er zeven podiums waar word opgetreden, dus er is genoeg tijd en ruimte om lekker los te gaan met zoveel mogelijk vrienden. Hou ze in de gaten via hun website!

Het Amsterdamse Verbond – Amsterdam

Dit vette festival vindt plaats op sportpark de Eendracht en is een voor mensen van 18 jaar en ouder. Er zijn vier verschillende podiums aanwezig, waarbij je alle 4 even hard kan feesten. Dit festival kost geld, haal daarom je tickets hier!

Vrijland – Amsterdam

Het Vrijland festival vindt plaats op het nieuwe terrein van Blijburg aan Zee en is ook voor mensen van 18+. Er zijn verschillende podiums met onder andere house en techno muziek, en er is ook een live bass ’n beats area. Kaartjes hier!

Bevrijdingsfestival – Amersfoort

Dit festival vindt plaats op het Krankeledenplantsoen, En is helemaal gratis! Er zal live muziek, lekker eten en drinken en vooral een goede sfeer aanwezig zijn. Wil je hiervoor op de hoogde gehouden worden check dan snel even hun facebook!

Bevrijdingsfestival – Flevoland

Ook in Flevoland vindt een Bevrijdingsfestival plaats dit jaar. Dit vindt plaats op de Esplanade en is wederom gratis. En oja nog een mededeling: Ronnie flex is er bij! Niet geheel onbelangrijk om te weten natuurlijk. Meer info hier.

Bevrijdingsfestival – Utrecht

Klaar om de vrijheid te vieren in Utrecht? Dit festival vindt plaats in het park transwijk, en is helemaal gratis! Wat je wel even moet meenemen is je pinpas, (je kan er namelijk alleen met pinpas betalen dus vergeet deze niet). Voor meer info klik hier

Bevrijdingsdag after tivolivredenburg – Utrecht

Wanneer je na je bevrijdingsdag festival nog niet genoeg hebt gehad, kun je in een

rechtenlijn door naar Tivoli. Tivolivredenburg heeft hier namelijk DE bevrijdingsdag after, voor de echte party animals! Je kunt hier nog tot 04:00 door feesten op de beste hiphop. meer info klik hier.

Uitgaan

Fris – Bussum

Nog niet oud genoeg om uit te kunnen gaan? Niet getreurd. Zaterdag 26 mei is Fris terug in de Zandzee. De leeftijdsgrens is: 12 t/m 16 jaar en het duurt van 20:00 tot 01:00.  Voor meer info en de line-up klik hier.

Club Rex – Hilversum

Nog niks te doen in je vakantie? Op donderdag 3 mei is er weer een bontenavond in Club Rex. Dit keer met de Springbreak Suri Special editie. Op 5 mei al van je kater af? Je kan gelijk door naar BUM BUM, de silence disco editie . Nog steeds niet uit gefeest? 9 mei kun je naar het evenement: plakken, met Dyna!! Genoeg te doen dus. Voor informatie over de line-up, tickets en tijden check de facebook van clubrexbynight.

Dit was hem dan, onze mei event agenda. Er is in ieder geval genoeg te doen en dus geen reden om je te vervelen. Nu nog hopen op een lekker zonnetje en dan LET’S GO!

Featured image by Pixabay, Via

Featured image by Aranxa Esteve, Via

Deel dit via:
Redactie