BOOTHCAMP release party aftermovie staat online!

Bootcamp, jongeren

BOOTHCAMP was hét project voor de rappende jongeren uit de buurt, en ik kan niet meer zeggen dat het echt geslaagd was. Er is veel inzet getoond, hard gewerkt en veel plezier gemaakt. Het waren soms ook lastige dagen met jongeren die niet altijd willen luisteren 🙂 maar aan het einde van de rit stonden ze wel.

De StudioSessies waren een groot succes en dit leed tot de release party. Er waren heel veel mensen gekomen die het project steunde en die kwamen voor de jongens. Hieronder hebben we de aftermovie van deze prachtige dag. Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen en is gekomen naar de release party. Ik zal jullie niet teleurstellen. Er komen namelijk nog meer dingen aan maar daar gaan we niet te veel van verklappen.

Dit was Diego, BOOTHCAMP WE OUT!!!

Music by Billy Early, via

Deel dit via:
Redactie