PoliTTTieke Bodem: Anouar maakt het de Haarlemse politici knap lastig!

politiek, gemeenteraad verkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Vanaf je achttiende mag je jouw stem uitbrengen. Veel jongeren vinden politiek maar saai en serieus. Zo ook Anouar van Triple Threat. Iedereen zegt dat je echt moet gaan stemmen, maar waarom dan? Waarom is onze stem zo belangrijk en wat maakt politiek WEL interessant voor jongeren? Voor het project Politieke bodem is Anouar dit gaan uitzoeken. Hij is in zijn vlog naar lijstrekkers van de gemeente Haarlem gegaan om hen te vragen waarom zijn stem nou zo waardevol is.

 

Voor dit project werken Haerlems Bodem, Triple ThreaT en STAD Haarlem samen. Triple Threat is een jongeren community in Haarlem. Ze organiseren activiteiten op gebied van sport. Het aanbod van Triple ThreaT is breed. Van dans en basketbal tot huiswerkbegeleiding. Triple ThreaT gelooft erin dat alle jongeren potentie en talent hebben. Vaak is een zetje in de rug al genoeg om deze talenten te ontplooien.

 

Haerlems Bodem is een online platform gericht op mannen en vrouwen uit Haarlem en omstreken (regio Zuid-Kennemerland). Dit platform documenteert over: Haarlem, uitgaan, lifestyle, kunst, muziek, cultuur, creativiteit en ondernemerschap. Haerlems bodem heeft Anouar geholpen met de productie van zijn filmpje. Anouar is er achter gekomen dat politici helemaal niet zo saai zijn als hij dacht. Naast dat hij veel geleerd heeft, hebben de politici ook wat geleerd van hem. Hij heeft ze namelijk straattaal geleerd. Je kan de video van Anouar nu bekijken:

 

Deel dit via:
Redactie