Heb jij ook een goed idee?

BOOTHCAMP Release Party

Op zaterdag 24 februari was het zover, de Boothcamp: Release Party was eindelijk aan! Het programma Boothcamp is ontwikkeld door stagiair Diego Kos. Hij was heel erg gemotiveerd toen hij aan Bootchamp begon en wilde jonge rappers helpen met het ontwikkelen van hun rapkunsten. Afgelopen tijd zijn de rappers van Boothcamp bezig geweest met schrijven van hun eigen rap tijdens de studiosessie van Boothcamp. Door het opnemen van de studiosessies hebben ze nu geleerd hoe ze het beste op beeld kunnen entertainen, rappen en gedragen.

De studiosessies zijn opgenomen en de filmpjes zijn laten zien tijdens de Release Party. Het thema van het feestje was in 80’s Oldschool Hip & Hop style. Denk aan oude nummers van bekende rappers, boomboxen en werd er graffiti art gemaakt op grote platen. Ook hebben de rappers van Boothcamp live opgetreden. Dit was een groot succes! Heb je het feest gemist, of wil je het nog een keer herbeleven? Check onze Facebook voor de foto’s en klik op de video hierboven voor de enige echte aftermovie!