PROJECT: Studiosessies - STAD Gooi
1344
post-template-default,single,single-post,postid-1344,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PROJECT: Studiosessies

De studiosessies van Boothcamp komen nu 1 voor 1 online. De Boothcamp Release party was on fire! Afgelopen zaterdag was de Boothcamp Release Party bij STAD Gooi. De jonge rappers van Boothcamp hebben hun studiosessie gepresenteerd aan vrienden en familie. De studiosessies worden vanaf nu elke dag geüpload via de website en verspreid op onze Facebook& Youtube.Houd die dus in de gaten!

We trappen af met Jay Buisman of te wel: Jayzuss(18): ‘Mijn ambitie is om met muziek m’n brood te kunnen verdienen, of dat nou met rappen is of met het runnen van een label. Wat ik wil vertellen met de Boothcamp sessie is voornamelijk hoe ik leef. Mensen hebben al snel een mening klaar  als je zegt dat je uit het Gooi komt en ik wil laten zien dat dat onzin is.

Mijn volgende stappen zijn nog meer muziek maken met anderen en een eigen platform opzetten en dat dan groot maken. Tijdens Boothcamp heb ik nieuwe mensen leren kennen die hun eigen ding lieten horen. Het hele groepsgevoel van Boothcamp inspireerde mij.’ Klik op de afbeelding om de studiosessie om te checken!

En hierbij de next one: Mustafa oftewel: Illy D(15). Mijn volgende stap is om een clip op te nemen van een track die ik zelf rap. Wat ik geleerd heb tijdens Bootchamp is dat mijzelf moet blijven motiveren met andere rappers om mij heen. Mijn doel is nu hoe ik beter wordt in rijmen en hoe ik een verhaal vertel met mijn rap. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik een optreden moet geven en mijn droom is om ooit een keer 1 miljoen views te pakken.

Deze jonge ondernemer is de eigenaar van 035 records en kan zelf natuurlijk ook goed rappen. Mustafa wilt het graag maken met zijn muziek en zal hier dan ook alles aan doen. Mustafa is nu nog jong maar heeft nu al veel goede rap kwaliteiten en brengt wat anders in de game.

De volgende in line is M-Cash. Mark Rigter: Ik hou gewoon van hiphop en rap dus doe ik dit in mijn vrije tijd. Ik probeer mijn gevoelen te uiten in mijn raps om zo mijn verhaal te vertellen. Ik hoop nog veel te bereiken met rap en zal er hard aan blijven werken.

Mark doet in zijn studiosessie 2 verschillende nummers en probeert jullie mee te nemen terug in de tijd. Wij zijn helemaal hyped en kunnen niet wachten. Verwacht veel vuur en nog meer studiosessies. STAY TUNED!!!

Click op de afbeelding hierboven van M-Cash om zijn sessie te bekijken!!!!

Voor de 4de BOOTHCAMP STUDIO SESSIE is er een duo dat de booth heeft gesloopt. President AKA Tony en Young Pablo AKA Barou hebben hun raps gebundeld voor een dope sessie.

Tony: Verwacht veel vuur en nog veel meer nieuwe nummers. Deze Sessie is om te laten zien wat wij in huis hebben en wat je de komende tijd kan verwachten. Shoutout naar iedereen die me support en hou Boothcamp in de gaten en blijf checken!!

Barou: Ik probeer gewoon me verhaal te vertellen en dit zal ik blijven doen. Verwacht in deze sessie en in al mijn nieuwe muziek heel veel vuur. President en ik zijn upcoming en gaan de game op slot zetten. 😉

BOOTHCAMP presenteert President en Young Pablo. Hierna is nog 1 studio sessie die gaat komen dus blijf volgen en STAY TUNED!!!

Voor alweer de laatste sessie van BOOTHCAMP hebben we niemand minder dan Jimsky AKA Jimmy (20).Jimmy: ‘Ik heb geen diploma voor school maar muziek is mijn passie waar ik ooit mn werk van wil maken. Ik ben bezig met het plannen van een videoclip die ik later dit jaar wil schieten . Tijdens Boothcamp heb ik geleerd om professioneler naar muziek te kijken. Het indelen van teksten doe ik nu op hoger niveau als voorheen. Ik merk aan mezelf dat ik grote stappen aan t maken ben, dat zal ik dit jaar laten horen aan luisteraars!

Featured image by STAD