Be you. - STAD Gooi
1977
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1977,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hoe vaak overkomt het jou? Dat je weer ergens moet invullen of je een man of vrouw bent?

 

Wat maakt het uit?! Wees gewoon jezelf. Meisjes hoeven niet perse van roze te houden en jongens moeten gewoon make-up kunnen dragen als ze dat willen. Het is 2018 mensen, hoog tijd voor het kappen met genderrollen! Do you. Be you.

 

Zelf mogen kiezen hoe je je stylt, is voor iedereen leuker. De keuze wordt groter, diverser en biedt meer ruimte aan mensen die zichzelf identificeren als genderfluid of genderneutraal.

Wij willen dat jij je kunt stylen zoals je dat zelf wilt. We laten ons niet leiden door wat de maatschappij ziet als stereotype ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’. Wij willen dat jij je kunt stylen zoals je dat zelf wilt. Jammer genoeg wordt dit nog lang niet door iedereen geaccepteerd so lets change it up!

Meer weten? Check ons shop-experiment, onze interviews en Wall of Fame!

Heb jij ooit op een andere afdeling geshopt? Als je genderfluid of genderneutraal bent dan is dat wat lastiger dan je denkt. Wij gingen in Utrecht shoppen, maar dat hebben wij anders dan normaal gedaan 😉

We hebben Dora geïnterviewd. Wij vroegen aan haar of ze haar verhaal met ons zouden willen delen over haar stijl, vooroordelen en haar thuissituaties.

WALL OF FAME

Banner foto by, via, altered by STAD